Isoleren = een must

waarom isoleren noodzakelijk is.

de overheid helpt u hiermee.

In nederland is de warmte van de zon onvoldoende om in de winter onze kamer een temperatuur van 20 graden te geven. je hebt dus verwarming nodig. In doorsnee woning gaat 50% van het energiegebruik naar verwarming. Het grootste deel hiervan verdwijnt door muren, ramen,dak,vloeren en kieren en naden naar buiten. Dit brengt hoge energierekeningen en extra belasting voor milieu met zich mee.

Isoleren vermindert niet alleen 

het energieverbruik, maar verbetert ook uw wooncomfort en gevoeligheden voor condens. Andere redenen om te isoleren is het besef dat de energievoorraden wereldwijd beperkt zijn. Bronnen raken in de toekomst uitgeput. Schaarste en grotere vraag betekent automatisch hogere energie rekeningen in de toekomst.

Kortom : isoleren helpt echt.

Goed isoleren kan enkel als je rekening houdt met het volledige plaatje. 

 

 

 

 

Wist u,

dat kozijnen het grootste zwaktepunt zijn in de gevel? Hoewel het aandeel kozijnen aan de hoes van een gebouw alleen maar 8 % bedraagt, veroorzaken deze bijna 40 % van het warmteenergieverlies.
Of huisbouw of sanering – kies voor energiebesparende kozijnen, ook al zijn deze in de aanschaf iets duurder. Met het juiste kunststof kozijn kunt u tot wel 30 jaar lang voor zorgloos welzijn in uw thuis zorgen en spaart daarbij:

  • reduceer uw verwarmingskosten en wees zuinig op uw portemonnee
  • geniet van uw onderhoudsvrije woonkwaliteit
  • minimeer CO2 -emissies en helpt u mee, ons milieu te beschermen
  • bewaar fossiele grondstof-resources voor de navolgende generaties
  • alleen ter wille van het milieu zouden enkelglazige alsook oude dubbelglazige kozijnen (voor 1995), die tot energiewarmteverliezen en daarmee tot CO2 emissies leiden, moeten worden vervangen.

 

 De overheid bied particuliere eigenaren verschillende mogelijkheden om hun investeringen te financieren. 

Wilt  u meer informatie ? Neem contact met ons op.