Duurzaam renoveren en onderhoud

Houtrot? Vervangen is niet altijd nodig.

Het is van groot belang het schilderwerk aan uw huis of pand goed te onderhouden.Om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk op hout te leveren is het van essentieel belang dat de ondergrond intact is en in goede conditie verkeert. Het uitvoeren van preventieve maatregelen zoals open verbindingen dichten, verbeteren van afwateringingen, detail aanpassingen, glaslatvervanging en kant afrondingen zijn van groot belang om de houtelementen in goede conditie te verkrijgen.

Als houtrot tijdig wordt geconstateerd en aangepakt kan in veel gevallen worden volstaan met reparatie en/of deelvervanging, bijvoorbeeld de vervanging van stijl of onderdorpel. Wanneer te lang wordt gewacht met het behandelen van houtrot kan een compleet kozijn of een hele deur worden aangetast, waardoor vervanging in zijn geheel noodzakelijk is.

Vraag ons voor advies over duurzaam herstel van houtrot. Voor preventief en curatief onderhoud van geveltimmerwerk. Wij gebruiken onder ander Dryflex voor een duurzame oplossing voor het behandelen van houtrot, waar nodig worden stukken hout vervangen. Na een grondig herstel en grondig schilderwerk van uw pand of woning voorkomt u schade of noodzakelijke vervanging.

Bel ons voor een afspraak

Contact