De beste verbouwing / Verbouwen voor de verkoop

Het klinkt misschien een beetje gek: Een woning gaan verbouwen, die je eigenlijk wilt verkopen. Toch kun je hierdoor die lelijke badkamer waar iedereen op afknapt vervangen door een supermooie badkamer. Een paar jaar geleden was dat misschien een minder goed plan. Toen had je een grote kans dat die badkamer of keuken die er net in was gezet, er door de koper weer uitgesloopt werd omdat het niet naar smaak was.

Onderscheidend vermogen door te verbouwen

Alleen zijn de tijden veranderd, en woningen vliegen niet meer als warme broodjes over de toonbank. In de huidige woningmarkt kan het daarom juist wel een goede zet zijn om de woning aan te passen aan de eisen van je doelgroep.

Verbreed je doelgroep van kopers

Eigenlijk zijn alleen starters nog geinteresseerd in opknapwoningen, Zij hebben de tijd om aan de woning te gaan klussen, voordat ze er gaan wonen. In de tussentijd blijven ze gewoon in hun huurwoning of bij hun ouders wonen. Doorstromers hebben tegenwoordig meer haast. Bijna niemand neemt nog het risico om eerst een woning te kopen, en dan pas de huidige woning te verkopen. Dus willen ze eerst hun woning verkopen. Als die verkoop dan rond is, moet de nieuwe woning vaak snel beschikbaar zijn.

Je woning laten voldoen aan de vraag in de markt

Dat betekent dat ze dan opeens haast hebben met kopen van een ander huis.

Als je er op die manier naar kijkt, kan het de investering waard zijn om alles waar iets op aan te merken is in je huis, direct aan te pakken. misschien verdien je de kosten niet zo zeer terug in de verkoopprijs, maar wel in het sneller verkopen van de woning. En als het al een jaar of langer niet lukt de woning te verkopen, kan het slim zijn om te gaan verbouwen.d om even twee woningen te hebben, zodat er verbouwt kan worden, is er vaak niet. Doorstromers zijn op zoek naar een kant-en klare woning, waar ze weinig tot niets meer aan hoeven te doen. Dus jouw woning die net niet af is valt voor hen buiten de boot. 

Mocht je meer willen weten neem dan contact met ons op.