U zit erover te denken om uw huis veiliger en comfortabeler te maken?Maar u weet nog niet precies hoe dat kan en wat er allemaal mogelijk is? Ga dan eens kijken opwww.langzultuwonen.nl. Daar vindt u heel veel informatie over kleine en grote aanpassingen die voor meer gemak en veiligheid zorgen. Twee onderdelen van de website nemen we hier even nader onder de loep: het 3D-huis en de Productencatalogus.

Op de site van Lang zult u wonen komt u met één muisklik of vingertik in de 3D-woning. In elk van de ruimten geven bewegende rondjes de plaatsen aan waar u door klikken of met uw vinger te drukken extra informatie in beeld kunt brengen. 
Wilt u nog meer over de aanpassingen en mogelijkheden weten, ga dan eens kijken bij ‘Producten’. Wat is er allemaal te koop om uw huis aan te passen? En wat kunt u precies met de verschillende artikelen en voorzieningen? Bij ‘Producten’ op de site van Lang zult u wonen komt u daar snel achter. Om te beginnen kiest u uit twaalf rubrieken, waaronder ‘slapen en opstaan’, ’deuren en ramen’, ‘trap en lift’ en ‘verbouwen’. U ziet in één oogopslag waarover u allemaal meer te weten kunt komen. Het kan gaan om grote zaken, zoals de bouw van een mantelzorgwoning of het installeren van een (trap)lift. Maar ook veel kleinere dingen krijgen aandacht. Met kleine aanpassingen die niet veel hoeven te kosten kan vaak al veel worden gewonnen. Kijk maar in de Productencatalogus, waar u vast dingen tegen zult komen die u nog helemaal niet kende.

 Zoekt u iemand die u erbij kan helpen?  Bel ons en wij komen bij u langs  Contact