Duurzaam verbouwen en Renoveren, wilt u meer comfort en lagere energie kosten.

Energieadvies en duurzaam verbouwen en renoveren.

HR++ glas of een voorzetraam? Een HR-ketel of slimmer stoken met uw huidige systeem?

De beste energiebesparende maatregelen zijn persoonlijk. Ze hangen onder meer af van de bouwkundige staat van uw woning, Uw budget en uw wensen. Wat de een comfortabel vindt, hoeft niet te gelden voor de ander. Ook belangrijk: de Planning! Veel mensen nemen maatregelen op een natuurlijk moment. Als ze de badkamer willen verbouwen, het huis toe is aan groot onderhoud of tijdens een verhuizing.

Wist u dat verwarming méér dan de helft van uw energiefactuur uitmaakt? En dat isoleren dé ideale manier is om snel energie en geld te besparen? Goed isoleren is overigens helemaal niet duur, en veel werk is het ook al niet. Isolatie heeft vanaf de plaatsing onmiddellijk resultaat het doet direct zijn werk en heeft geen onderhoud nodig dit in tegenstelling tot technische ingewikkelde installaties. Energie besparen begint met een goede dak, wand en vloer isolatie. Gedaan met die koude kamer in de winter, en die veel te hete slaapkamers in de zomer.

Wij kunnen samen met u door uw woning lopen en bekijken wat voor energiezuinige mogelijkheden er zijn. En dat zijn er vaak meer dan u denkt.

Verken uw mogelijkheden door een test in te vullen op  www.verbeteruwhuis.nl 

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Frans Broeks.

Contact