Verbouwingen

aanbouw keuken /bijkeuken

Aanbouw van keuken en bijkeuken.

Oog voor detail geeft meerwaarde aan de aanbouw

karperkolk

Uw woning te klein ? Ruimte gebrek ?

Door creatief te zijn kan er veel ruimte gewonnen worden en verhoogd het de meerwaarde van uw woning.

Kennismaking

Ga je bouwen, verbouwen, renoveren of restaureren? Dan zoek je een goede en betrouwbare aannemer. Iemand met kennis van zaken. Een vakman die de situatie juist inschat, met je meedenkt en oplossingen aandraagt. Een ondernemer die zich houdt aan afspraken en net -als jij- alleen tevreden is met een perfect eindresultaat. 

Wij komen graag voor een eerste kennismaking bij je langs. We bespreken de wensen, bekijken de mogelijkheden en geven advies. Je krijgt een globale inschatting van de totale kosten op basis van onze ervaring. Wil je verder? Dan maken wij met plezier een duidelijke en gespecificeerde offerte.

stap 2 

Maken van de offerte

Je wilt natuurlijk precies weten wat de kosten zullen zijn. Wij maken een gedetailleerde en volledige offerte. Hierin zijn ook de kosten van eventuele onderaannemers die we inschakelen opgenomen. Soms komen we nog een keer langs om alle maten nauwkeurig op te nemen of onze onderaannemers de exacte werkzaamheden te tonen. We laten weten wanneer we starten met de klus en hoelang we ermee bezig zijn. Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan wij beginnen.

  klik hier voor  vervolg  Stappenplan verbouwing

 

 

 

 

 

Verbouwingen, Onderhouds werken, kunststof kozijnen, kunststof hefschuifpuien, Dakrenovatie, isoleren, tegelwerken, hang & sluitwerk, inbraakwering.